După restaurare

Înainte de restaurare

Mesaje de la oaspeții noștri

În toamna anului 2019 am început renovarea casei Șura din Joseni. Aceasta a fost gândită încă de la început ca o capsulă a tipului. Am păstrat și refăcut multe elemente găsite în această casă. Timp de aproape un an am adunat și achiziționat obiecte specifice anilor '80. 

”Renovarea primei case a început în 2015 și am reușit să o finalizăm în vara lui 2016. Anul trecut, în primăvară, am reușit să finalizăm a doua casă, casa muzeu cum ne place nouă să o denumim. Această casă se află în aceeași curte, iar renovarea a început în 2018, toamna”, spune Roxana Strava, cea care alături de soțul ei se află în spatele proiectului La Mama Anica.

Inițial noi am renovat casa La Mama Anica doar pentru noi, pentru sufletul nostru. Fiind și o perioadă când lumea își renova casele în stilul modern, cu termopane din plastic, porți de fier forjat, altă arhitectură, ne-am gândit că puterea exemplului este cea mai bună și în acest fel o să reușim să convingem și alți oameni sa păstreze casele și să nu le mai distrugă.” Roxana Strava https://www.logout.ro/locuri-noi-pentru-calatorii-altfel-azi-la-mama-anica-22845.html

Despre noi

Sediul: str. Principală, nr. 453, Porumbacu de Sus, Jud. Sibiu

CUI 41776794;

Nr. RC J32/1080/2019

Politica de protecție a datelor

Șura din Joseni

Porumbacu de Sus,

Str. Principala, nr. 453

La Mama Anica

Porumbacu de Sus,

Str. Principala, nr. 459

 

Termeni si condiții